Leuk nieuws! Ik speel in de muzikale mimevoorstelling ‘In de Vitrine’. We zullen te zien zijn op Simmerdeis festival (28, 29, 30 juni) en Noorderzon festival (23, 24, 25 augustus). Kom je kijken?

‘In de vitrine’ is een productie van Up North, een interdisciplinair laboratorium voor noordelijke cultuurmakers.

‘In de vitrine’ is een muzikale-/mimevoorstelling waarin de spelers en muzikanten samen op het toneel onderzoeken of door digitale communicatie ons vermogen tot het aangaan van werkelijke intieme relaties afneemt. Hoe zwaar weegt de noodzaak tot werkelijk contact als we al op elk moment met elkaar in contact kunnen staan?

‘In de vitrine’ is gebaseerd op het nummer ‘Vitrine’ van Esther de Jong. In samenwerking met de spelers en muzikanten wordt er een absurde en vervreemde wereld gecreëerd waarin je naar binnen kunt kijken. In deze absurde wereld wordt er nooit een verbinding tussen elkaar opgebouwd doordat werkelijk contact steeds wordt misgelopen en doordat men niet invoelend naar elkaar is.Wat als wij de gedragingen van onze digitale communicatie zouden toepassen in onze werkelijke intieme relaties? Hoe intiem zouden onze intieme relaties dan zijn?

Credits
Concept: Esther de Jong en Evelien van Arkel
Regie: Evelien van Arkel
Spelers: Denise Beekman, Hannegijs Jonker, Philipp Cahrpit
Muziek: Esker van de Werken, Esther de Jong
Vormgeving: Eva Koopmans
Artistiek begeleiding: Fabián Santarciel De La Quintana, Jurriaan Kamp
Productieleiding: Amarins Jansma

https://www.facebook.com/indevitrine/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *